Skip to content
eduhex-peli copy

EduHex on kehitetty Aalto-yliopistossa yhdessä Opetushallituksen ja suomalaisten lukio-opettajien kanssa. Se pohjautuu Lean Service Creation -menetelmään sekä palvelusuunnittelun tutkimukseen. Opettajien kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena syntynyt EduHex-peli vastaa nimenomaan opettajien haasteisiin lukion laaja-alaisten ja modulaaristen opintokokonaisuuksien suunnittelussa ja toteutuksessa.

EduHex

Ryhmätyökalu lukioiden modulaaristen ja laaja-alaisten opintojaksojen suunnittelun tueksi

EduHex-prosessin aikana käsitellään niin eri tasoisten tavoitteiden asettamista, kohderyhmäajattelua sekä menetelmien suhdetta opintojakson tavoitteisiin. EduHex auttaa opettajia jäsentämään uudenlaisten laaja-alaisten osaamistavoitteiden roolia omassa opetuksessa sekä ideoimaan uutta yhdessä opettaja-kollegoiden kanssa.

  • Miten suunnitellaan laaja-alainen opintojakso?
  • Miten huomioida LOPS2021 ja omat mielenkiinnon kohteet?
  • Miten hyödyntää moduuleita?
  • Miten tehdä tämä kaikki ryhmässä ja luovasti?
photo5888712553423550055

Ota yhteyttä

    Haluatko tietää EduHexin käytöstä lisää? Miten voisimme auttaa lukiotanne? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Voit tutustua EduHexiin täältä.    Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että lomakkeessa antamani henkilötiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja hyväksyn, että minulle lähetetään sähköpostia Eduhexin käyttöön liittyen.