Kandiksi valmistuminen

Kun tekniikan kandidaatin tutkintoon kuuluvat opinnot on suoritettu ja tutkinnon laajuus on 180 op, voit hakea tutkintotodistusta. Kandiksi valmistumisen tarkat ohjeet löydät Intosta: https://into.aalto.fi/display/fikandsci/Valmistuminen

Pähkinänkuoressa 25.5.2021 alkaen valmistumista haetaan Sisusta opintosuunnitelman kautta täyttämällä valmistumispyyntö. Kaikki Sisu-HOPSiin kuuluvat osat tulisi olla täytetty viimeistään kolme viikkoa ennen valmistumista. Tämän lisäksi täytetään kandipalaute ja voit ilmoittautua sekä osallistua valmistujaisjuhlaan.

Huom! Valmistumisen yhteydessä ilmoitetaan, missä maisteriohjelmassa aiot jatkaa. Valinta on sitova, eikä sitä voi enää muuttaa jälkikäteen.

 

Maisteriohjelman valinta

Informaatioverkostojen kandiohjelmasta valmistuttua sinulla on oikeus jatkaa Information Networks -maisteriohjelmaan suoraan. Valitessasi näin, sinun tulee ainoastaan ilmoittaa asiasta kandidaatiksivalmistuessasi ja asia on sillä selvä.

Tämän lisäksi on muitakin maisteriohjelmia Aallon sisällä, jonne voi päästä opiskelemaan joko suoraan tai täytettyäsi kynnysehdot. Informaatioverkostojen kandiohjelmasta voi päästä opiskelemaan suoraan esimerkiksi Mathematics and Operations Research – sekä Computer, Communications and Information Sciences -maisteriohjelmiin. Muista ilmoittaa maisterivaihdosta kandin valmistumislomakkeessa, sillä valintaa ei voi muuttaa enää jälkikäteen.

Täältä löydät tarkempaa tietoa maisteriohjelmaan vaihtamisesta Aalto-yliopiston sisällä: https://into.aalto.fi/display/fikandsci/Jatkaminen+maisteriohjelmaan

Toinen vaihtoehto on hakea täysin uuteen maisteriohjelmaan maisterihaun aikana, joka järjestetään vuosittain yleensä joulu-tammikuun aikana. Joihinkin, esimerkiksi kansainvälisiin ohjelmiin, hakuajat saattavat vaihdella. Ohjelmien sisäänpääsyvaatimukset saattavat vaihdella yliopistoittain.

Case: Anna haluaisi Industrial Engineering and Management -maisteriohjelmaan Infolla tehdyn kandin jälkeen. Anna on tehnyt tuotantotalouden sivuaineen ja hänen keskiarvonsa on 3.9, joten hän täyttää kynnysehdot (Tutan sivuaine sekä ka 3.8). Täyttäessään kandin valmistumislomaketta, Anna merkitsee siihen haluavansa jatkaa Tuotantotalouden maisteriohjelmassa.