Skip to content
someilmiot

Sosiaalisen median ilmiöt -verkkokurssi

Sosiaalisen median ilmiöt on ilmainen opiskelupaketti someilmiöistä: Mitä jokaisen tulisi tietää verkko-
häiriköinnistä, someriippuvuudesta ja valeuutisista? Materiaali pohjautuu kiiteltyyn luentosarjaan. Tekijät toivovat mukaan erityisesti nuoria, sillä heidän arjessaan sosiaalinen media on tiiviimmin mukana ja neljännes nuorista on joutunut kiusatuksi somessa.

Kurssin kotisivuille

Lecture 1 kuvitus

Facilitating Change -itseopiskelupaketti

Facilitating Change on Risto Sarvaksen ja Jari Ylitalon luennoima verkkokurssi, josta on koottu itseopiskelupaketti, joka koostuu seitsemästä luennosta, joilla käsitellään organisaatiosuunnittelua, ketterää kulttuuria ja digitaalista transformaatiota.

Aloita täällä!

pikkukuva_1

Humans of Info

Mikä se Info on? Mitä siellä opiskellaan? Mihin sieltä päädytään? “Humans of Info” on videosarja, joka haluaa vastata juuri näihin kysymyksiin haastattelemalla nykyisiä ja entisiä infolaisia heidän poluistaan opinnoissa ja työelämässä.

Katso videot täällä!

Kahvit Näppikselle -podcast

Aalto-yliopiston tietotekniikan laitoksen uudessa podcastissa pohditaan sitä, mitä teknologia voi opettaa meille maailmasta, ihmissuhteista ja itsestämme ja se selittää viihdyttävällä tavalla, miten teknologia on avainasemassa ratkomassa hyvinkin erilaisia ongelmia.

Podcastin ensimmäisellä tuotantokaudella keskustellaan muun muassa siitä, millainen olisi reilu älykaupunki ja miten tekoäly voi auttaa lääkäreitä heidän työssään.

Lue lisää täällä!

Saa soveltaa - Osaamisen ja kilpailukyvyn pieni käsikirja

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on tehnyt johtajille suunnatun käsikirjan osaamisen murroksesta ja Suomen kilpailukyvyn parantamisesta yhteistyössä Aalto-yliopiston työelämäprofessori Risto Sarvaksen ja opiskelijoiden kanssa. ”Saa soveltaa – osaamisen ja kilpailukyvyn pieni käsikirja” julkaistiin 12. syyskuuta.

Lue lisää täällä!

eduhex

EduHex

EduHex on Aalto-yliopistossa yhdessä Opetushallituksen ja suomalaisten lukio-opettajien kanssa kehitetty Lean Service Creation -menetelmään sekä palvelusuunnittelun tutkimukseen pohjautuvan työkalun laaja-alaisten ja modulaaristen opintojaksojen yhteissuunnittelun tueksi.

Lue lisää täällä!